- Само дето станах - намусих се, съблякох се така, че си останах само по боди и се наврях под завивките - Интересно, защо имам чувството, че тези дни някой има рожден ден...
Набързо се качих по стъпалата и застанах пред вратата, за да си почина. - Ебах ги у стъпалата.. Посегнах да отворя вратата. Заключено. - Вике! Вике отвори ми! о_о
- Вике! ВИКЕ! - виках като ненормална на вратата. Изведнъж чух телефона си да звъни. - I can tell u want me too.. - пеех си докато вдигна. - ДА? - извиках. /- Имаме проблеем./ - Да, знам. Викето не ми отваря шибаната врата!
/- Радвам се, че това е проблема ти. Дядо ми иска концерт, довечера в Токио./ - WHAAAAAAT?!?!?! O_O - сепнах се на вратата. - ВИКТО-ВИКЕЕЕЕ!! ОТВАРЯЙ ШИБАНАТА ВРАТА!! ВЕДНАГА! - извиках още по-силно и ритнах вратата. - Ох, ох, ОООХ! УМИРАААААМ... Какъв концерт? Тоя да не се е побъркал?! - върнах се към разговора по телефона.
- Шибани, шибани, шибани ХОРА, какво искат пак, сигурно са... ЧИКИ - скочих като попарена от леглото, направих две калбета и бях пред вратата - Ауч... - отключих вратата
- HOLY JESUS! Сети се! - влязох най-безцеремонно и се запътих към стаята си. Там събрах някой работи в един сак и се върнах в хола. - Събирай си багажа. Довечера имаме концерт в Токио. - пуснах си сака на земята и зачаках.
- НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА! Вземи си само най-необходимите неща. - Има стилисти и Джони-сан за останалото. А, Ире, ние... Аз изпадам в истерия, а Викето ми говори на висок тон... - погледнах нагоре все 1 нищо не сме напраили.
- Както винаги... xD Вики, знам че не си от началото с нас + те нямаше известно време, ама не свикна ли на внезапните концерти и идеи на дядо ми~ - Влязох в стаята и измъхнах една раница то изпд леглото - Чике, ХюнМин е тук, ако си готова може да слезеш да си поговорите, аз ще помогна на Вики да се оправи x3 - Подадох чифт слънчеви очила на Вики
Цялата треперех - Ири, изпадам в истерия... побърквам се... ЗАЩО не ми се обадихте преди час, тогава - млъкнах и започнах да пъхам дрехи в огромния куфар, мърморейки си нещо