Изведнъж някой отвори рязко вратата и една не ти помете. Пребледнях и се вкамених, скривайки се бързо зад Чики. Олеле, червенокосо момче... мъртва съмВътрешно си бих два шамара за да се съвзема, но когато изрече името ми, несъзнателно забих поглед в него и се измъкна от зад Чики.
- Братовчеди сме.Беше Второто нещо което съзнателно чух и идваше от Чики. Да, братовчеди, а не братовчедки. Пак пребледнях и се скрих зад нея. Ужас, идеше ми да отида и да се справя с проблемите на дядо ми собственоръчно, отколкото да стоя тук.
Русокосото момче явно беше забелязало, че нещо не е наред с мен, защото дойде и ме огледа няколко пъти обикаляки ме, без да застава пред Чики. Всъщност къде беше тя. O__O това, ще умра
- Хей, не стой така, Шуджи - Посочи към червенокоското, а после се обърна към Чики. - Хееей, братовчед ти май нещо не е добре. - Обърна се пак към не и сложи ръка на челото ми, от което аз още повече предбледнях. Без да мисля се изтрелях към Чи и се вкопчих в лявата и ръка, скривайки се възможн най-много от останалите.